Tractaments Facials a Santa Coloma de Farners | Estètica Carina

Tractaments Facials amb LPG: Rejoveneix i Revitalitza la teva Pell de Forma Natural

Tratamiento facial LPG

Els tractaments facials LPG endermologie, ajuden la nostra pell a recuperar la seva lluminositat i a combatre els signes causants de l'envelliment sense cirurgia.

 

Gràcies al LPG facial, no cal visitar el quiròfan per millorar l'aspecte de la teva pell i eliminar les arrugues i línies que va deixant el pas dels anys.

 

Estimula la producció de col·lagen de bona qualitat i d'àcid hialurònic natural, això permet recuperar el volum a la dermis i omplir petites arrugues.

 A banda del col·lagen, estimula també totes les fibres que sostenen la pell, com són l'elastina i l'àcid hialurònic. Això produeix un efecte lífting immediat que a més té llarga durada en el temps.

Tractaments Facials Específics per a Homes: Cura Personalitzada i Resultats Efectius

hombre con tratamiento facial

A Estètica Carina, creiem en la importància de brindar serveis de cura facial per a tots, incloent-hi els homes. És per això que oferim una àmplia gamma de tractaments facials dissenyats especialment per a les necessitats de la pell masculina. Els nostres tractaments facials per a homes s'enfoquen a netejar, hidratar i revitalitzar la pell, proporcionant un aspecte fresc i saludable. Ja sigui que vulguis combatre l'envelliment, controlar l'excés de greix o millorar la textura de la pell, els nostres experts esteticistes estan capacitats per adaptar els tractaments a les necessitats individuals. Experimenta una cura facial de qualitat en un ambient relaxant dissenyat per a homes.

Més informació

No esperis més per lluir una pell radiant i rejovenida!