Tractaments Corporals a Santa Coloma de Farners | Estètica Carina

Tractaments Corporals amb LPG endermologie

Botes para rejuvenecimiento facial

A Estètica Carina, comptem amb la tecnologia LPG endermologie, una tècnica avançada que permet obtenir resultats efectius i duradors. Els nostres tractaments corporals amb aparell  LPG us ajudaran a cuidar i modelar el vostre cos, millorant l'aparença de la pell, reduint la cel·lulitis i estimulant la circulació. Experimenta una sensació de benestar mentre et sotmets a aquests tractaments no invasius i efectius.

 

Troba la triple acció simultània en un únic tractament:

 

- REDUEIX el greix localitzat resistent (+70%).

- ALLISA la pell de taronja.

- TONIFICA la pell (col·lagen, elastina i àcid hialurònic).

Més informació

Tractaments per a Embarassades i Post Part

Mujer aplicando tratamiento facial

A Estètica Carina, comprenem les necessitats especials de les dones durant l'embaràs i després del part. Per això, oferim tractaments corporals dissenyats específicament per a embarassades i per a l'etapa postpart. El nostre equip de professionals capacitats us brindarà una atenció personalitzada i segura, ajudant-vos a recuperar el vostre benestar físic i emocional durant aquesta etapa especial de la vostra vida.

Tractaments Corporals, Cuida i modela el teu Cos

mujer embarazada sonriendo

Descobreix els nostres meravellosos tractaments corporals a Estètica Carina, ubicat a Santa Coloma de Farners! El nostre centre de bellesa s'especialitza a oferir solucions personalitzades per cuidar i embellir el teu cos, oferint una àmplia gamma de tractaments corporals de qualitat.

 

No esperis més per lluir i sentir-te bé al teu propi cos! Contacta amb nosaltres i reserva la teva cita per gaudir dels nostres exclusius tractaments corporals a Estètica Carina. T'esperem!

Cuida i modela el teu cos avui mateix! Truca'ns per reservar la teva cita.